Ägodela

SÖKES: IDEELL KOMMUNIKATÖR HÅLLBAR/KOLLABORATIV EKONOMI
Naturskyddsföreningen i Karlskrona
Vi söker någon som vill bli ägodela-expert, engagera och upplysa om fördelarna och visa på de bra initiativ som finns lokalt och globalt. Brinner du för att vara med och skapa ett hållbart samhälle bortom gränslös konsumtion och den rådande köp och släng kulturen?
Du får Naturskyddsföreningens årsbok Ägodela och annat material för att komma igång.
Under hösten skriver du inlägg på Naturskyddsföreningen Karlskronas blogg om att ägodela i Karlskrona.
Du bör skriva 2-4 inlägg per månad september till februari, vi hjälper dig gärna med en plan. Du får även använda vår Instagram om du vill. Du får en introduktion till att blogga med den populära WordPress plattformen och du får även lära dig grunderna i sökmotoroptimering.
Under 2017 skickar vi dig på en konferens om hållbar ekonomi eller liknande med betald resa.
Målet är att dina blogginlägg skall stärka den hållbara ekonomin, få fler att börja ägodela, visa upp och lyfta de initiativ som finns lokalt i Karlskrona och inspirera till att fler nationella och globala initiativ för att ägodela etableras i Karlskrona.
Du bör bo i eller nära Karlskrona kommun men det är ingen absolut nödvändighet.

Välkommen med din ansökan till karlskrona@naturskyddsforeningen.se senast 160831!

www.naturskyddsforeningen.se/agodela
www.delafilmen.info