Fototävling – Årets vinter/sommar naturbild i Karlskrona

”Årets vinternaturbild i Karlskrona” och ”Årets sommarnaturbild i Karlskrona” är fototävlingar som vi hoppas blir ett återkommande inslag.

Gör såhär för att vara med i tävlingen:

1. Ta en naturbild med din kamera i Karlskrona kommun.
  2. Mejla ETT bidrag till karlskrona at naturskydssforeningen.se. Ange plats och dag bilden är tagen.

KRAV: Bilden behöver vara högupplöst och tagen av dig. När du skickar in bilden tillåter du att Naturskyddsföreningen använder den både digitalt och i tryck. Den kommer eventuellt även att publiceras i tidningar. Vi kommer att lägga upp alla bilder i Naturskyddsföreningens interna bildbibliotek.

• Vinterbild skickas in 15/3 – 15/4
  • Sommarbild skickas in 15/7 – 15/8

Vinnaren uses av juryn, som består av ledamöterna i vår styrelse, senast 2 veckor efter sista datum för inlämning. Vinnaren kommer att få ett mejl och publiceras här på vår hemsida och på vår Facebooksida.

Lycka till!! 🙂

slända