Karlskrona Ekoguide

Nu byter Karlskrona till ekologiskt!
I ett samarbete med föreningen Medveten Konsumtion har Naturskyddsföreningen Karlskrona skapat en Ekoguide där kommunens alla butiker med ekologiskt, fair trade och second hand finns med.
Vi hoppas detta skall bidra till en hållbar utveckling genom att fler människor hittar lokala ekologiska alternativ till oekologiska varor. Läs gärna mer om Naturskyddsföreningens arbete för ekologiskt.

Karlskrona Ekoguide

Karlskrona nu med tillsammans med 10 andra städer i Medveten Konsumtions Ekoguide.
Under våren kommer även Karlskrona Ekoguide att ges ut på papper och finnas på bl a Turistbyrån och de platser som finns med i ekoguiden. Den kommer att säljas för det symboliska priset 10 kr där hela inkomsten går till den som säljer ekoguiden, alltså mestadels de som finns med i ekoguiden.

Gå till Ekoguiden.nu →

Ladda ner Karlskrona Ekoguide som pdf.

Tipsa oss

Känner du till någon verksamhet som borde finnas med på Karlskrona Ekoguide? Skicka ett mail till karlskrona@medvetenkonsumtion.org med information om verksamheten så kollar vi upp det.

Bli medlem

Tycker du detta är ett bra bidrag till en mer hållbar värld? Är du inte redan medlem så är du välkommen att gå med och stödja Naturskyddsföreningen i arbetet för att skapa en mer eko-reko och hållbar värld. Bli medlem nu →