Karlskrona Ekoguide

Nu byter Karlskrona till ekologiskt!
I ett samarbete med föreningen Medveten Konsumtion har Naturskyddsföreningen Karlskrona skapat en Ekoguide där kommunens alla butiker med ekologiskt, fair trade och second hand finns med.
Vi hoppas detta skall bidra till en hållbar utveckling genom att fler människor hittar lokala ekologiska alternativ till oekologiska varor. Läs gärna mer om Naturskyddsföreningens arbete för ekologiskt.

Karlskrona Ekoguide

Karlskrona nu med tillsammans med 13 andra städer i Medveten Konsumtions Ekoguide. Ekoguiden gavs april 2016 ut på papper och kan hämtas på bl a Turistbyrån i Karlskrona och de platser som finns med i ekoguiden.

Ekoguiden- Karlskrona 2017

Digital version av Karlskrona Ekoguide →

Ladda ner Karlskrona Ekoguide som pdf.

Tipsa oss

Känner du till någon verksamhet som borde finnas med på Karlskrona Ekoguide? Skicka ett mejl till karlskrona@medvetenkonsumtion.org med information om verksamheten så kollar vi upp det.

Bli Ekorecensent

Vill du vara med och recensera platser till Karlskrona Ekoguide? Skicka ett mejl till karlskrona@medvetenkonsumtion.org så kontaktar vi dig.

Bli medlem

Tycker du detta är ett bra bidrag till en mer hållbar värld? Är du inte redan medlem så är du välkommen att gå med och stödja Naturskyddsföreningen i arbetet för att skapa en mer eko-reko och hållbar värld. Bli medlem nu →

Save